Möt Ola Hellsten

Jag drog igång verksamheten i början av 80-talet. Som ingenjör har jag alltid varit fascinerad av tekniken i växellådor. Den renovering vi utför idag bygger på kartläggning, felsökning och arbetsmetoder som vi har arbetat fram genom åren.
De senaste åren har vi specialiserat oss på att ha renoverade och nya utbytesväxellådor i lager för att kunna uppfylla våra kunders önskemål om trygga och snabba lösningar. Vi ser också ett allt större behov av support till bilverkstäder i samband med felsökning och montering av automatlådor. Därför har vi tagit fram utbildningar och en teknisk support för våra kunder så att vår specialistkompetens i slutänden kommer bilägaren till godo.
Idag säljer vi utbytesväxellådor till mer än 1500 företag i Sverige, Norge, Finland och Danmark. En majoritet av företagen är bilverkstäder, men många är också försäkringsbolag eller företag som äger egna bilar. Privatpersoner är naturligtvis också en stor och viktig grupp av kunder. Vårt mål är att vem som helst skall kunna handla miljövänliga och trygga lösningar när växellådan krånglar.