Hellsten Gears logo - small 600px

2022-09-02

Lager- och logistikmedarbetare

Leveransteamet

Hellsten Gears AB är Nordens största leverantör av renoverade och begagnade växellådor, fördelningslådor och slutväxlar till personbilar, husbilar och lätta lastbilar. Växellådor är sedan 1983 vårt specialistområde. Våra kunder finns över hela världen och består av primärt verkstäder, myndigheter och organisationer med egna bilflottor samt försäkringsbolag. Företaget har idag 15 anställda och omsatte förra året ca. 40 miljoner kronor.
Läs mer på sidan Om företaget och följ oss gärna på LinkedIn och Facebook.

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter rör hantering av produkter, t.ex. hämta från lager och packa produkter på pall eller i låda, eller lasta av produkter från lastbil och hantera dessa enligt satta rutiner. Mycket av hanteringen av våra produkter sker med hjälp av truck (vi kan tillhandahålla truckkortsutbildning vid behov).
Du kommer att göra viss kvalitetskontroll av produkter, t.ex. kontrollera att delar är i förväntat skick och att de är rätt märkta. Lager- och logistikteamet arbetar periodvis under högt tryck för att säkerställa att våra många leveranser förbereds och skickas i rätt tid, därför bör du ha ett strukturerat arbetssätt och vara noggrann.

Lager- och logistikteamet arbetar hela tiden tillsammans med att utveckla och optimera rutiner samt lager- och logistikutrymmen. I arbetet ingår även löpande inventeringar av lager, kontroll av verktyg och utrustning samt enklare mekaniska åtgärder. Du behöver ha en flexibel inställning och tycka om varierande arbetsuppgifter.
Trots att vi arbetar med truckar, lyftkranar och andra hjälpmedel för att hantera våra produkter är arbetet att betrakta som tyngre och det kan även förekomma lättare fysiska lyft. Lagerlokalen där du vistas stor del av din arbetstid är ouppvärmd (logistikavdelningen är uppvärmd). God fysisk form är viktig för att klara arbetet. 

Du kommer att arbeta i ett eget team men även ha mycket kontakt med kollegor från andra team samt kunder och transportörer. Därför är det viktigt att du är kommunikativ, tydlig och att du pratar/skriver flytande svenska samt har en god nivå av engelskkunskap. Vi arbetar med många IT-system vilket kräver att du är bekväm med datorer. 

Vi erbjuder en arbetsmiljö med riktigt fin gemenskap, högt i tak och god möjlighet till kompetensutveckling. 


Typ av anställning 
Tillsvidareanställning, heltid.

Arbetstider
Vardagar, 8 – 17

Arbetsplats
Varbergsvägen 416, ett par minuter söder om Kungsbacka
 
Sök tjänsten
Skicka personligt brev och CV per e-post till jobb@hellstengears.com eller använd formuläret här nedanför. 

Sista ansökningsdag
2022-10-15
Våra tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, då vi hanterar ansökningarna löpande. Vi rekommenderar dig därför att söka så snart som möjligt. 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten kontakta Wictor Arehammar wictor.arehammar@hellstengears.com.

Inför denna rekrytering har vi valt vilka annonsplatser vi vill använda och undanber oss därför kontakt från bemanningsföretag. 

Nödvändiga meriter 

 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort 
 • God datorvana  (vi använder många olika system)
   
Meriterande
 • Erfarenhet av lagerarbete 
 • Intresse för fordon och fordonsteknik
 • En bakgrund inom fordon- eller verkstadsbranschen
 • Andra språk än svenska och engelska


Vi kommer att lära dig 

 • Vårt produktsortiment.
  Du får en gedigen utbildning som sträcker sig över ca. 12 månader. Vårt produktsortiment är stort vilket innebär en skarp inlärningskurva.
 • Våra system

Inför denna rekrytering har vi valt vilka annonsplatser vi vill använda och undanber oss därför kontakt från bemanningsföretag. 

Skicka in din ansökan

Vi vill veta mer om dig! Skicka en presentation av dig själv, där du berättar mer om vem du är, dina erfarenheter och varför du tror att du är personen vi söker. 

 • (max 50 MB)
 • (max 50 MB)
 • (max 50 MB)

Genom att skicka in CV och ett personligt brev samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

ADRESS
Hellsten Gears AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

KONTAKT
0300 - 742 20
sales@hellstengears.com

sales
s

FÖLJ OSS
Nyhetsbrev
LinkedIn