Hellsten Gears logo - small 600px

Spontanansökan

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss!

Just nu har vi inga lediga positioner men vi är alltid intresserade av bra personer som kompletterar oss. Därför tar vi därför gärna emot din spontansökan. Skicka med ett personligt brev och ditt CV, så återkommer vi om din ansökan matchar en öppning hos oss.

  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)
  • (max 50 MB)

Genom att skicka in CV och ett personligt brev samtycker du till att dina uppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.

Hellsten Gears AB (tidigare känt som Hellsten Växellådor AB) är Nordens största leverantör av renoverade och begagnade växellådor, fördelningslådor och slutväxlar till personbilar, lätta yrkesfordon och husbilar. Kunderna består av bilverkstäder, företag/myndigheter med egna bilflottor, försäkringsbolag men även privatpersoner.
Familjeföretaget etablerades 1983 och har idag ca. 15 anställda baserade i lokalerna strax söder om Kungsbacka. Hellsten Gears AB erbjuder samtliga anställda möjlighet till kompetensutveckling och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt. Företaget använder IT-system för att optimera god service till kunderna vilket innebär att verktyg och rutiner till stor del är digitala.

Läs gärna mer om Hellsten Gears AB på:
www.hellstengears.com/om-oss
www.linkedin.com/company/hellstengears/

ADRESS
Hellsten Gears AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

KONTAKT
0300 - 742 20
sales@hellstengears.com

sales
s

FÖLJ OSS
Nyhetsbrev
LinkedIn