30 år med växellådor

Här möts kompetens och kvalitet med arbetsglädje

Utbudet består i huvudsak av renoverade och begagnade utbytesväxellådor till personbilar och lätta lastbilar. Växellådorna produceras efter kvalitetskrav som är närliggande eller samma som biltillverkarnas utbytesprodukter. Vi kombinerar kvalitet med konkurrenskraftiga priser, teknisk support och garantivillkor som ger både bilägare och bilverkstad en trygg och effektiv tillvaro.

BESÖK VÅR WEBBSHOP

I vår webbshop kan du köpa allt från olja och tillbehör till filtersatser och reservdelar. Vi erbjuder bra priser, förmånlig frakt och snabb leverans. 
webshop.hellstenvaxellador.se

Spetskompetens till din tjänst

Växellådor kan vara mycket komplicerade. Hur växellådor samverkar med bilens övriga datorer kan vara ännu mer avancerat. Många faktorer påverkar hur bra vår lösning till dig som kund blir, men när allt kommer omkring så handlar det om att fokusera på att tillsammans få bilen att fungera.
Vi ägnar oss helhjärtat åt växellådor och har gjort det under lång tid. Vi har fått chansen att lära oss om växellådor på djupet. Det tycker vi att du skall få nytta av.
Välkommen!

Fördelar med renoverad utbytesväxellåda?

Utbytesväxellåda innebär att vi har en växellåda som passar din bil som vi skickar till din montör. Montören kan (om du vill) påbörja montering direkt vid ankomst och därefter skicka tillbaka din defekta växellåda till oss.
En utbytes-växellåda kan monteras i samma ögonblick som din gamla är urmonterad från din bil. Du slipper ha din bil hängande på en billyft på verkstaden medan din växellåda renoveras.
Om den nya växellådan inte fungerar perfekt så blir felsökning av din bil avsevärt mycket effektivare med en utbytesväxellåda jämfört med om din gamla växellåda hade blivit lagad.
Eftersom vi har utbytesväxellådor i lager så kan vi oftast lösa garantifall med ersättningsväxellåda
istället för reparation.

Det tjänar alla på.

Hellstens produkter & tjänster

växellådor

dsg

tillbehör

utbildningar

Efter en utbildning om växellådor hos oss så är du på rätt kurs!
Läs mer

kurskalender

HITTA VERKSTÄDER

Partnerverkstäder är verkstäder som vi litar extra mycket på. 
Se var de finns?

Teknisk support

Vi som varje dag arbetar med växellådor har ofta erfarenheter som är värdefulla i ditt arbete. Vår ambition är alltid att din bil skall fungera och vi hjälper dig och montören ända in i mål.

Kontakta vår support

Utbildningar

Vår kundtjänst och tekniska support har sammanställt frågeställningar och tagit fram en mycket uppskattad utbildning avsedd för professionella mekaniker och kundmottagare.
Om kursen | Kurskalender

Kvalitet

Våra leverantörer är kvalitetssäkrade och arbetar ofta direkt mot biltillverkarna.
För oss är det självklart att produkterna måste hålla en hög kvalitet. Efter mer än 30 år i branschen så vet vi hur viktigt det är för våra kunder. Och för oss.

Garanti

Det är svårt att förklara skillnaden mellan garanti och garanti när de skall jämföras. Ändå är garantin väldigt viktig när det kommer till renoverade växellådor.
Vår filosofi är att i första hand betrakta garantinärenden som supportärenden. Om det är fel på våra produkter så kompenserar vi även för arbetskostnader.
Läs mer om garantivillkoren

FÅ NYHETSBREV


HÖR AV DIG
0300 - 74 220

E-posta oss

DITT TELEFONNR

Copyright 2016: Hellsten Växellådor AB.
Länka gärna till oss, vi hjälper dig gärna med bilder i så fall.