Hellsten Gears logo - small 600px

Vi gör det enklare att välja rätt del

Vi erbjuder bara fördelar

 • Tidsbesparing
  Vi söker igenom svenska, europeiska och delar av den nordamerikanska marknaden efter fabriksrenoverade och begagnade växellådor, fördelningslådor, differentialer och turbos vilket innebär en påtaglig besparing av tid för dig. Ingen söker bredare eller snabbare än vad vi gör, så varför slösa värdefull tid på att leta själv?
 • Både renoverat och begagnat
  Vi erbjuder både renoverade och begagnade enheter, dessutom med bäst garanti i branschen.
  » Läs mer om vårt produktutbud
 • Alltid rätt del, redo för montering
  Vi garanterar att det vi erbjuder passar fordonet, hos oss blir det inga otrevliga överraskningar. Begagnade växellådor har ofta mjukvara som måste anpassas för att kunna monteras i annan bil, vi tar ansvar för att enheten är korrekt anpassad och redo för montering.
 • Alla tillbehör på en plats
  Vi har ett brett utbud av sådant som behövs vid montering. Varför handla på många ställen när vi har allt du behöver och kan leverera det på en och samma gång? Maximera effektiviteten!
 • Anpassad prissättning
  Prissättningen för renoverade och begagnade enheter är vanligtvis påtagligt lägre än en originalväxellåda. Vi erbjuder en prisvärd lösning genom renoverat och begagnat, dessutom med bäst garanti i brasnchen.
 • Störst lager, snabba leveranser
  Vi har ett omfattande lager av leveransklara enheter till i princip alla bilmärken och modeller. Ett väletablerat samarbete med erfarna transportörer innebär att de flesta beställningar kan skickas samma dag från oss med mycket kort leveranstid. Vi levererar till hela Norden.
 • Proffshjälp när du behöver den
  Våra säljare är specialiserade på växellådor och kan snabbt skapa ett skriftligt erbjudande, svara på tekniska frågor och assistera med användbar dokumentation inför/under/efter montering. Vi hjälper dig hela vägen in i mål.
  » Kontakta oss
 • Bäst garanti i branschen
  • 2 års garanti på både fabriksrenoverade och begagnade växellådor, fördelningslådor och differentialer.
   • 1 års garanti på både fabriksrenoverade och begagnade turbos.
  • Vår garanti täcker arbetskostnad.
  • Vår garanti täcker fraktskador och försvunnet gods.
  • Vi garanterar att delen är redo för montering vid leverans och att delens elektronik passar fordonet (programmering och adaptering kan komma att krävas efter montering).
   » Läs våra fullständiga garantivillkor

Renoverat och begagnat - det bästa alternativet

Vi gör det enkelt att välja rätt. Inte bara spar vi din värdefulla tid genom att söka efter fabriksrenoverade och begagnade växellådor, fördelningslådor, differentialer och turbos åt dig via våra stora nätverk i Norden, Europa och Nordamerika, vi garanterar dessutom att det vi erbjuder passar fordonet utan krångel. För att göra arbetet så smidigt som möjligt har vi även alla tillbehör som behövs i lager, one-stop-shop spar än mer tid. Eftersom vi har ett omfattande lager av leveransklara delar så kan vi leverera snabbt med kort leveranstid. Alla ordrar kommer paketerade med instruktioner, användbara inför och under montering, och vi har proffshjälp på plats om det skulle behövas. Dessutom erbjuder vi bäst garanti i branschen! Det är inte bara enkelt att göra affärer med oss, det är även tryggt. Win-win!
» Lär dig mer om vår produktfilosofi
» Läs om vårt produktsortiment

Behöver du hjälp?

Våra säljare är specialiserade på växellådor och kan snabbt skapa ett skriftligt erbjudande, svara på tekniska frågor och assistera med användbar dokumentation inför/under/efter montering. Vi finns på din sida ända in i mål.
Ring oss på telefon 0300 - 742 20 eller hör av dig via sales@hellstengears.com.
Vi kan även ringa upp dig. Skicka ditt telefonnummer via formuläret nedan så ringer vi upp så snart som möjligt.

ADRESS
Hellsten Gears AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

KONTAKT
0300 - 742 20
sales@hellstengears.com

FÖLJ OSS
Nyhetsbrev
LinkedIn