Hellsten Gears logo - small 600px

PRESSRELEASE 2022-09-16

Ny produktgrupp

Fabriksrenoverade och begagnade turbos till de flesta större bilmärken

Vår produktavdelning arbetar ständigt med att bredda och anpassa vårt sortiment för att möta våra kunders behov och önskemål. Vi har under åren fått regelbundna förfrågningar gällande fabriksrenoverade och begagnade turbos, med önskemål om samma höga kvalité och förmånliga garantivillkor som vårt övriga produktsortiment.
Det senaste året har vi därför undersökt marknaden för turbos, lärt oss mer om produkterna och etablerat goda kontakter med erfarna leverantörer som möter våra högt ställda kvalitetskrav och som garanterar god tillgänglighet av fabriksrenoverade och begagnade turboenheter. Under september lanserar vi officiellt fabriksrenoverade och begagnade turboaggregat med ett års garanti till de flesta större bilmärken som en ny produktgrupp i vårt sortiment.
  
Läs mer: Nyhet i vårt sortiment

PRESSRELEASE 2020-06-01

Vi byter företagsnamn

Hellsten Växellådor AB blir Hellsten Gears AB  

Hellsten Växellådor AB är sedan 1983 ett väletablerat företag i Sverige och Norden. Vi verkar i allt större utsträckning i resten av Europa, därför är det viktigt med ett namn och ett varumärke som fungerar på alla marknader. Vårt nya företagsnamn är Hellsten Gears AB. Namnbytet kommer att ske under sommaren 2020. 

loading...

PRESSRELEASE 2019-10-01

Årets hållbarhetsprofil 2019

Hellsten Växellådor AB är finalist

Fordonsbranschen har många framgångsrika, kloka och modiga företag, under den årliga Motorgalan får branschens alla hjältar stå i fokus. Vi är glada och stolta över att tillkännage att vi är en av tre finalister i Motor-Magasinets viktiga kategori Årets hållbarhetsprofil 2019.

ADRESS
Hellsten Gears AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

KONTAKT
0300 - 742 20
sales@hellstengears.com

FÖLJ OSS
Nyhetsbrev
LinkedIn