Allt inom växellådor

Problemlösaren vid din sida sedan 1983

Automatlåda
I vårt utbud hittar ni alla typer av automatiska växellådor, även robotväxlade, steglösa osv. De flesta finns i lager för snabb leverans. Våra specialisttekniker finns tillgängliga för support om du behöver hjälp med montering eller vidare felsökning.

Manuell växellåda
Erbjud kunden en manuell växellåda från oss när ni vill jobba effektivt. Vi vet vad som passar i kundens bil, vi håller vad vi lovar och priserna är bra. Till flera bilmärken har vi OEM-växellådor - naturligtvis billigare med snabbare leveranstid.

DSG
En uppskattad växlingsteknik som är svår att hitta som utbytesdel på eftermarknaden. Med unik specialutrustning kan vi se till att växellådan har rätt program utifrån bilens chassinummer så att den garanterat passar.

Fördelningslåda och bakaxel
Dessa delar har en självklar plats i vårt sortiment och vi har alla typer. Fyrhjulsdrift blir vanligare och drivlinan blir mer avancerad. Inte konstigt att dessa delar får mer uppmärksamhet av vår support.

Tillbehör
Koppling, svänghjul och/eller kylare kan vara orsak till växellådshaveri, eller ha blivit skadade av den trasiga växellådan, och ska därför bytas tillsammans med växellådan. Vi tar fram rätt del.

Kontakt
Behöver du hjälp? Ring oss på telefon 0300-74220 eller hör av dig via sales@hellstenvaxellador.se.

ADRESS

Hellsten Växellådor AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

KONTAKT

0300 - 742 20
info@hellstenvaxellador.se