I SAMARBETE MED

Årets hållbarhetsprofil 2019

Hellsten Växellådor AB är finalist

Fordonsbranschen har många framgångsrika, kloka och modiga företag, under den årliga Motorgalan får branschens alla hjältar stå i fokus. Vi är glada och stolta över att tillkännage att vi är en av tre finalister i Motor-Magasinets viktiga kategori Årets hållbarhetsprofil 2019. 
Vår syn på hållbarhet och återvinning genomsyrar allt. Den finns i vårt varumärke. Den finns i vår affärsplan. Den finns i ryggmärgen på varje anställd. Vi strävar alltid mot att bli bättre på det vi gör. Bäst. För oss handlar bättre, eller bäst, inte om pengar. Det handlar om att ta ansvar för vår gemensamma jord och för våra gemensamma resurser och samtidigt tillgodose kunders behov, nu och i framtiden.  
Pressrelease 2019-10-01, Årets hållbarhetsprofil 2019

  

Allt inom växellådor

Problemlösaren vid din sida sedan 1983

Automatlåda
I vårt utbud hittar ni alla typer av automatiska växellådor, även robotväxlade, steglösa osv. De flesta finns i lager för snabb leverans. Våra specialisttekniker finns tillgängliga för support om du behöver hjälp med montering eller vidare felsökning.

Manuell växellåda
Erbjud kunden en manuell växellåda från oss när ni vill jobba effektivt. Vi vet vad som passar i kundens bil, vi håller vad vi lovar och priserna är bra. Till flera bilmärken har vi OEM-växellådor - naturligtvis billigare med snabbare leveranstid.

DSG
En uppskattad växlingsteknik som är svår att hitta som utbytesdel på eftermarknaden. Med vår unika specialutrustning kan vi se till att växellådan har rätt program utifrån bilens chassinummer så att den garanterat passar.

Fördelningslåda och bakaxel
Fördelningslådor och bakaxlar har en självklar plats i vårt sortiment och vi har alla typer. 

Tillbehör
Koppling, svänghjul och/eller kylare kan vara orsak till växellådshaveri, eller ha blivit skadade av den trasiga växellådan, och ska därför bytas tillsammans med växellådan. 

Kontakt
Behöver du hjälp? Ring oss på telefon 0300 - 742 20 eller hör av dig via sales@hellstenvaxellador.se.

ADRESS

Hellsten Växellådor AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

KONTAKT

0300 - 742 20

sales@hellstenvaxellador.se

FÖLJ OSS

Nyhetsbrev
LinkedIn