Vinn nya och behåll befintliga kunder

Hjälp kunderna med växellådsproblem och med förebyggande service.

Teknisk hjälp - ända in i mål

Vår mest uppskattade service är teknisk support.
Och det känns helt rätt.
Vi vill att våra produkter skall fungera och därför ger  vi alltid våra kunder support ända tills bilarna är igång igen.

Vinn nya kunder - och behåll gamla

Med endast ett telefonsamtal (eller mail) får du ett konkurrenskraftigt fast pris och leveranstid i en offert som du kan lämna till slutkund. Offerten täcker även tillbehör, t ex koppling, svänghjul och olja, som behövs för en lyckad montering.

Vår kundtjänst och tekniska support har sammanställt de viktigaste frågeställningarna och tagit fram en mycket uppskattad utbildning avsedd för professionella mekaniker och kundmottagare.

BESÖK VÅR WEBBSHOP

I vår webbshop kan du köpa allt från olja och tillbehör till filtersatser och reservdelar. Vi erbjuder bra priser, förmånlig frakt och snabb leverans. 
webshop.hellstenvaxellador.se

Alltid en lösning för dig

Oavsett vilken bil du ringer om så kan du få ett erbjudande på en växellåda. Spara tid på att låta oss leta efter lösningen som passar dig och din kund.

Meka utan att tveka

Spara tid med vår tekniska support om du kör fast med diagnostik, montering eller felsökning när växellåda inte fungerar. Det lönar sig också snabbt att själv lära sig grunderna på någon av våra kurser.

Tillbehör för en lyckad montering

Förenkla planeringen inför växellådsbytet genom att beställa olja och andra delar av oss tillsammans med växellådan.
Du minskar risken för att bli utan delar samtidigt som du sparar värdefull arbetstid.

Trygghet ända in i mål

Kvalitetsrenovering med originaldelar i kombination med garantivillkor som ger dig ett starkt stöd när du skall leva upp till dina kunders förväntningar. Dessutom får du hjälp av våra erfarna mekaniker att lösa problem om du råkar ut för något ovanligt komplicerat.

Renoverade & begagnade utbytesväxellådor

Vi erbjuder utbytesväxellådor med hög produktkvalitet. Våra renoverade växellådor är kvalitetssäkrade. Växellådorn paketeras med support, trygga garantivillkor och hög servicegrad. Allt för att effektiva verkstäder skall kunna fortsätta jobba effektivt.

Utbytessystemet har många fördelar. Till exempel har vi växellådor i lager, vilket ger snabb leverans. Korta stillestånd är möjliga när vår nya växellåda kan monteras direkt när den gamla är urmonterad. Felsökning, om tex styrdatorer krånglar, underlättas avsevärt. Du kan få en ersättningsväxellåda vid reklamation, vilket är en viktig fördel jämfört med att skicka tillbaka växellådan för analys och åtgärd.

Profilera din verkstad mot växellådor

En verkstad som din kan tjäna mycket vid en lokal eller regional satsning på växellådor. Du kan bli ensam om detta på din marknad och få kunder som stannar över lång tid vid såväl service som reparationer, med allt vad det innebär av stabilitet och lönsamhet.
Det är en win-win-situation både för dig, för oss och för miljön. Gör som många före dig och köp din växellåda hos oss. Börja med att gå vår kurs. Den är både givande och omväxlande. Såklart!

loading...

Kurskalender

ADRESS

Hellsten Gears AB
Varbergsvägen 416
439 73 Fjärås

KONTAKT

0300 - 742 20
sales@hellstengears.com

FÖLJ OSS

Nyhetsbrev
LinkedIn